Abla-kardeş birbirine girdi

Dün bir televizyon programına konuk olan Niran Ünsal, programa telefonla bağlanan kardeşi Nida Ünsal’la milyonların önünde kavga etti.

Abla-kardeş birbirine girdi

CANLI YAYINDA TARTIŞTILAR

Şimdilerde mutaassıp kimliğiyle ön plana çıkan şarkıcı Niran Ünsal, müzik sektörüyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptığı televizyon programında ‘Bikinili, mayolu hatta iç çamaşırlarıyla klip çekiliyor’ şeklinde bir ifade kullandı. Kendisinin bu tarz bir klibi olmadığını söyleyen Ünsal, bu açıklamalardan sonra programa bağlanan kendisi gibi şarkıcı olan kardeşi Nida Ünsal’la tartışmaya girdi.

KENDİNE BİLE SAYGIN YOK

Nida Ünsal, ‘Kızı Hande’nin ve benim kırgın olduğumuz şeyler var. Bana ‘müzik için soyunma’ demişti, kendisi 1994 yılında bir programa jartiyerle çıkmıştı. Bunu söyleyince aramız açıldı. Benim gündem yapmaya ihtiyacım yok. Senin kimseye, kendine bile saygın yok’ dedi. Bu konuşmanın ardından Niran Ünsal, ‘Nida ve Hande terbiyesiz, saygısız bir şekilde bana geldiler. Maalesef aynı anne babadanız ve kardeş kavgaları benim içimde yaradır’ dedi.

KAPANARAK SANATÇI OLUNMUYOR

Niran Ünsal, ‘Kapanmak aldığım önemli karardı. Ama kapanarak sanatçı olunmuyor. Ticari olarak kayıp yaşadık. Ben yılda 80 konser veriyordum ve çoğu insan mağdur oldu’ diyerek tesettürü çıkardığını açıkladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X