Aç kalan kurtlar mahalleye indi

İznik ve çevresinde yoğun kış şartları yüzünden aç kalan kurtlar Kaynarca Mahallesine indi. İznik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafında yapılan operasyonla yakalanan kurt şehir merkezine getirildi.

Aç kalan kurtlar mahalleye indi

HAYRİ ŞEN

Kaynarca Mahalle Muhtarı Ali Ayan, mahalle sakinlerinin kurt görüldüğünü bildirmesinin ardından durumuzabıta ekiplerine bildirdiklerini söyledi. Açlıktan bitkin olduğu görülen kurda, ilçe merkezine getirildiğinde Belediye Başkanı Osman Sargın eliyle yem verdi. Kış şartlarının çetin geçmesi nedeniyle kurtların Kaynarca Mahallesi’ne indiğini belirten Sargın, hayvanın insanlara herhangi bir zarar vermediğini kaydetti.

Yaralı olduğu da anlaşılan kurt, Bursa Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne gönderildi. Hayvanın, Rehabilitasyon Merkezi’nde bir süre bakımı yapıldıktan sonra yeniden doğaya salınacağı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X