Acemi kasaplara müjde

Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte bıçaklarıyla ünlü Bursa’da bıçaklar mağazalardaki yerlerini almaya başladı.

Acemi kasaplara müjde

Acemi kasap yaralanmalarını çok olmasından yola çıkan Pirge Bıçakçılık firması, elden kaymayan bıçak sapı üretti. Saplarda özel bir plastik malzemesi kullanan firma, böylelikle bıçağın ele yapışmasını sağlayarak kaymasının önüne geçti.

Sürekli AR-GE çalışması yaptıklarını belirten firma yöneticisi Ömer Pirge, kaymaz saplarla ilgili fikrin inovasyon çalışması sonucu ortaya çıktığını belirtti. Kurban kesimi sırasında yaralanma riskini sıfıra indirmek istediklerini kaydeden Pirge şöyle devam etti:

‘Bıçakların sap malzemesine özel bir plastik ekleyerek bıçağın ele yapışmasını sağladık. Yani eliniz ıslak bile olsa bıçak elinizden kaymıyor. Böylelikle kesim esnasında kullanıcılarımızın bıçakla yaralanmasının önüne geçiyoruz. Şu anda ürettiğimiz kaymaz saplı bıçaklara çok yoğun bir talep var.Kesimhaneler, kasaplar ve ev kullanıcıları bu bıçaklardan çok memnun.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X