‘Açık ara gidiş artarak devam edecek’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, halk oylaması anketleri hakkında, “Şu anda bir oran zikretmeyeyim. Ama açık ara diyebilirim ve bu açık ara gidiş daha da artarak devam edecek, bu onu gösteriyor” dedi.

‘Açık ara gidiş artarak devam edecek’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 24 TV ve 360 TV’nin ortak canlı yayınında soruları cevaplıyor.

Erdoğan, halk oylaması anketleri hakkında, “Şu anda bir oran zikretmeyeyim. Ama açık ara diyebilirim ve bu açık ara gidiş daha da artarak devam edecek, bu onu gösteriyor. Bizim meselemiz şu anda öyle bir oran çıkmalı ki, bu bir defa bu ülkenin hizmetinde olan bütün insanlara öz güven kazandırmalı” dedi.

“Aklıselim ile dersimizi iyi çalışarak, halkımıza verdiğimiz hizmetle, çünkü biz bu halka efendi olma gayreti içinde olmadık.” diyen Erdoğan, “Tek adam, tek adam diyorlar ya… Bizim böyle bir derdimiz yok. Biz bir defa kolektif aklın bir ürünü olarak siyaset yaptık. Bizim en önemli aldığımız ahlak dersi edeptir.” şeklinde konuştu.

“Sen hayatında neyi yönettin, kaç kişi yönettin?”

Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, “Sen hayatında neyi yönettin, kaç kişi yönettin? Önce bunu söyle. Onun hayatında böyle bir şey yok. Onun için de ne diyor? ‘Lokantayı bile icabında kapatabilecektir’ Böyle bir şey olabilir mi, bir cumhurbaşkanının böyle bir görevi olabilir mi? Lokantayı kapatan kimdir? Bak onu da öğrenmesi lazım, ben ona söyleyeyim. Belediye başkanları lokanta kapatır.” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X