Açık pembeye yolculuk

Engin Altan Düzyatan`la yaşadığı aşk ve ardından ayrılığıyla magazin gündemini meşgul eden Özge Özpirinçci, hayatında artık her şeyin daha iyi gittiğini söylüyor.

Açık pembeye yolculuk
ZOR BİR DÖNEMDİ
 
Oyunculuktaki başarısı kadar Engin Altan Düzyatan’la evliliğe giden uzun ilişkisi ve ayrılığıyla gündemden hiç düşmeyen Özge Özpriniçci, yaşadıklarını anlattı. Hayatında zor bir dönemi atlattığını belirten Özpirinçci, ‘Hayatım günden güne açık pembeye doğru gidiyor. Artık dayanamayacağını düşünür ve bir anda yaşadığın her şeyin bir nedenden dolayı olduğunu görürsün… İşte tam böyle oldu’ diye konuştu.
 
KENDİM İÇİN YAŞIYORUM
 
Zorlu sürecin ardından artık kendisi için yaşamaya karar verdiğini itiraf eden Özpirinçci, her olayın insana bir deneyim kazandırdığını belirtti. Keşkeleriyle pişmanlık yaşamadığını söyleyen güzel oyuncu, ‘Benim ‘keşke’lerim kısa vadelidir. Bir şeyi yapıyorum sonra ‘keşke yapmasaydım’ diyorum ama sonunda, ‘iyi ki yapmışım’a geliyorum. O aradaki süreçte verdiğim kararla ilgili bir duygu hissetmiyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X