Açıkhava’da ‘Bal’lı gece

Doğum gününü kutladığı önceki akşam İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde muhteşem bir konser veren Sibel Can, Tarkan’dan aldığı yeni şarkısı ‘Bir Parmak Bal’ şarkısını da ilk kez seslendirdi.

Açıkhava’da ‘Bal’lı gece

SANKİ SİHİRLİ DEĞNEK DEĞDİ

Konser öncesi gazetecilerle biraya gelen Sibel Can, Canan Yaka imzalı kostümüyle göz kamaştırdı. Sanatçı ‘Renkli çıkalım istedik. Her şey o kadar güzel ve renkli ki ben kendimi çok mutlu hissediyorum. Yeni yaşımla beraber sanki sihirli bir değnek bana değdi. Allah nazardan saklasın. Ben hep iyi enerjilerin bana geldiğine inanıyorum. Çünkü seviyor herkes beni. Bunu o kadar net hissediyorum ki her şeye yansıyor’ dedi.

​HAYRANLARINA DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

‘Bir Parmak Bal’ isimli single’ının bir hafta sonra çıkacağını belirten Sibel Can, şarkısını bu özel gecede seslendirmek istediğini, yapımcısı Samsun Demir ile Tarkan’dan da izin aldığını dile getirdi. O gece doğum gününü de kutlayan sanatçı, önce kuliste sonra da sahnede pasta kesti. Can, ‘Dünyanın en güzel işini ve çok severek yapıyorum. Ölene kadar şarkı söylemek istiyorum’  dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X