Açıkhava’da nostaljik gece

Uluslararası Bursa Festivali kapsamında önceki gece sahneye çıkan usta sanatçılar Mustafa Keser, Bedia Akartürk, Belkıs Akkale ve İzzet Altınmeşe, ‘Türk Halk Müziği Gazinosu’ konserinde Bursalılara keyifli bir akşam yaşattı.

Açıkhava’da nostaljik gece

Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı tarafından düzenlenen ‘56. Uluslararası Bursa Festivali’, önceki akşam keyifli bir konsere ev sahipliği yaptı. 

‘Türk Halk Müziği Gazinosu’ adıyla düzenlenen konserde usta sanatçılar Mustafa Keser, İzzet Altınmeşe, Belkıs Akkale ve Bedia Akartürk Bursalılarla buluştu. Türkülerin ustaların dillerinden döküldüğü Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konserde boş koltuk kalmadı. 

MUSTAFA KESER ŞOV YAPTI

İzzet Altınmeşe, Belkıs Akkale ve Bedia Akartürk’ün türküleriyle keyiflenen gecenin en renkli yıldızı ise Mustafa Keser oldu. Şarkıları kadar esprileri ve anlattığı fıkralarla geceye damga vuran Keser, elinden düşürmediği mendiliyle de hem oynadı hem Bursalıları oynattı. Gecenin finalini hep birlikte sahneye çıkarak yapan usta sanatçılar, ayakta alkışlandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X