Acil projelere Büyükşehir eli

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Cengiz Akyol, Fen İşleri teknik personeli ile geldiği Orhangazi’de Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a acil projeler için harekete geçileceğini müjdeledi.

Acil projelere Büyükşehir eli

NEVZAT OKUMUŞ

 

Belediye Başkan Yardımcıları Necmettin Şahin, Şemsi Kılıç ve Aydın Sancar’ın yanı sıra, Orhangazi Belediyesi teknik personelinin de hazır bulunduğu toplantıda, ilçede yapılması düşünülen kültür merkezi, asfalt ve kaldırım çalışmaları için yeni bir yol haritası belirlendi. Kültür merkezi için yeni yılda Meslek Yüksek Okulu’nun boşaltacağı binanın yanındaki alan seçilirken, projenin hazırlanması sonrasında ihale aşamasının başlayacağı ve 2015 sonuna kadar bitirilebileceği mesajı verildi. 

İKİ YIL İÇİNDE

Toplantıda görüşülen konular içinde, ilçenin iki önemli arteri olan Yalova ve Tozkoparan Caddeleri’nde prestij proje uygulaması için asfaltlama çalışmalarının hızlandırılması, aydınlatma ve MOBESE’nin hizmete alınması yer aldı. 

İlçe merkezinde Cumhuriyet Alanı içinde yer alan jandarmanın boşalttığı hizmet binasının hanımlar lokaline dönüştürülmesi, 2015 ve 2016 yılları içinde meydan projesinin yaşama geçirilmesi, bu süreçte aynı alanda bulunan tarihi hamam kalıntısının restore edilmesinin de gündeme geldiği toplantıda, ilçeye yeni bir suni çim saha, beş semt spor sahası da konuşularak sözü edilen yerler gezildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X