Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Acılı ailenin adalet arayışı

Gemlik’te ceza evinden izinli olarak çıkan Mehmet Hanifi A.’nın öldürdüğü eşi Çiğdem Alparslan’ın ailesi Gemlik Adliyesi önünde açıklama yaptı.

Gemlik'te ceza evinden izinli olarak çıkan Mehmet Hanifi A.'nın öldürdüğü

CEMAL KIRGIZ

 Açıklamanın ardından kısa süreli oturma eylemi yapan aile ve yakınları, ardından sessizce dağıldı. Gemlik Adliye Sarayı önündeki eyleme CHP  Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP İlçe Başkanı Cemil Acar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Öldürülen Çiğdem Alparslan’ın kuzeni Aynur Özlü tarafından yapılan açıklamada ”Bu menfur cinayetin sorumlularının yargılanması ve en ağır cezaya çarptırılmasını istiyoruz.

Yine biz kadınlar, ülkemizde her gün artmakta olan kadına ve çocuğa yönelik taciz, tecavüz ve katliamların son bulmasını, bu tip suçlarda iyi hal indirimi uygulanmasının kaldırılmasını ve caydırıcı cezalar verilmesini talep ediyoruz” dedi. 
Basın açıklamasının ardında kalabalık grup, sessizce adliye önünden ayrıldı.


Avatar Seç KAPAT
Bursa’da yıllardır çözülemeyen kayıp çocuk dosyası, 7 yıl sonra polisin
Sıradaki Haber Bursa’daki kayıp Nazar davasında flaş gelişme!