‘Acımadı ki’ tavrı size de garip gelmiyor mu?

Şeyma Subaşı-Acun Ilıcalı boşanması haftaya damgasını vurdu.Mehmet Coşkundeniz, Posta Gazetesi’ndeki köşesinde konuyu kaleme aldı.

‘Acımadı ki’ tavrı size de garip gelmiyor mu?

“Size de garip gelmiyor mu?” diyerek de akıllardaki soruyu açıkça yazmış oldu.

Şeyma Subaşı, boşanmanın ardından sanki hiçbir şey olmamış gibi bir tavır içinde. Ayrıca mutluluk pozları da dikkat çekiyor.

Coşkundeniz’in yazısındaki detaylar şöyle:

“Şeyma Subaşı’nın boşandıktan sonra sürekli “Ben çok mutluyum, özgürüm” temalı paylaşımlarda bulunması size de garip gelmiyor mu?

Boşandığı gün Bebek’teki kafesine gidip ‘Yürü be kızım!’ anlamına gelen ‘You go girl’ yazısının önünde poz vermesi, boşanmanın ertesi günü gittiği Miami’den ‘Yapabileceğine inandı ve yaptı’ dövmesini göstererek fotoğraf çektirmesi, çocukların mahallede oyun oynarken hırpalandığında “Acımadı ki, acımadı ki” demesi gibi değil mi sizce de?

Bugüne kadar adı hep Acun Ilıcalı ile anılmış olan Şeyma Subaşı belli ki “Ben tek başıma da varım” demek istiyor. Ancak bunu söylemek yetmez, uygulamada da göstermek gerekiyor. Bebek’te açtığı kafenin dışında yaptığı bir iş yok diye biliyorum.

Şeyma Subaşı, ‘nispet yapar gibi’ paylaşımlarda bulunmak yerine işine konsantre olmalı. Tek başına ayakta durduğunu ‘Ben özgürüm, yaparım’ sloganlarıyla değil işiyle ortaya koymalı.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X