Açın gözünüzü araştırın bakalım!

Takviye konusunda hata yapmamak isteyen yeşil beyazlılar, takımlarında düşünülmeyen isimler üzerine de yoğunlaştı. Bu doğrultuda Başkan Ali Ay scouting ekibine talimatı verdi.

Açın gözünüzü araştırın bakalım!

Transferde geniş çaplı bir araştırma içerisinde olan Bursaspor yönetimi, Süper Lig’deki diğer kulüpleri de yakından takip ediyor. Takviye konusunda hata yapmamak isteyen yeşil beyazlılar, takımlarında düşünülmeyen isimler üzerine de yoğunlaştı. 

Bu doğrultuda Başkan Ali Ay’ın scouting ekibinden Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ta kadroda düşünülmeyecek isimler üzerine bir araştırma yapmasını istediği öğrenildi.

TUDOR İSTEMİYOR

Bu 3 kulübün bırakacağı isimlerin iyi takip edilmesini isteyen Başkan Ali Ay’ın eksik bölgeleri da buradan kapatabileceği konuşuluyor. Avrupa Kupaları için sezonu erken açan Galatasaray’da Teknik Direktör İgor Tudor’un Ryan Donk, Tarık Çamdal, Hakan Balta, Koray Günter gibi isimleri yeni sezon kadrosunda düşünmediği biliniyor.

KOCAMAN KARAR VERECEK

Yeni sezon hazırlıklarına önceki gün start veren Fenerbahçe’de Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın Aatıf Chahechouhe, Salih Uçan, Hakan Cinemre, ve Jose Fernandao için vereceği karar da merak ediliyor. Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Beşiktaş’ta ise yapılacak transferlerden sonra gönderilecek oyuncular belli olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X