Acısı ikiye katlandı! Annesinden sonra kardeşi de hastanelik oldu

Geçtiğimiz günlerde annesi rahatsızlanan şarkıcı Deniz Seki’nin bu sefer de erkek kardeşi hastanelik oldu. Beyin kanaması geçiren Serdar Seki, apar topar hastaneye kaldırıldı.

Acısı ikiye katlandı! Annesinden sonra kardeşi de hastanelik oldu

Geçtiğimiz aylarda annesinin rahatsızlığıyla uğraşan ve sevenlerinden dua isteyen ünlü şarkıcı Deniz Seki’nin acısı ikiye katlandı. Annesinin sağlığına kavuşmasıyla rahat nefes alan Seki’nin bu sefer de erkek kardeşi Serdar Seki, beyin kanaması geçirdi.

APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programında yer alan habere göre: Deniz Seki’nin erkek kardeşi dün iş yerinde fenalaştı. Beyin kanaması geçirdiği öğrenilen Serdar Seki, apar topar hastaneye kaldırıldı. Kan sulandırıcı ilaç kullandığı için bir süre ameliyata alınamayan Serdar Seki’nin ilk operasyonu 6 saat sürdü.

AĞLAMAKTAN KONUŞAMADI

2. Sayfa sunucularının aradığı Deniz Seki ise ağlamaktan konuşamadı. Kardeşini kendisinin büyüttüğünü belirten Seki, sevenlerinden dua istedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X