Açlığı yatıştıran 8 besleyici yiyecek

Gün içinde ansızın gelen karnın zil çalması hali kadar sinir bozucu başka bir şey yoktur. Bu anlarda sağlıksız tercihlerde bulunmak çok mümkün. Bunun önüne geçmek için her zaman hazırlıklı olmakta büyük fayda var. Bu yüzden gün içinde tüketebileceğimiz sa

Açlığı yatıştıran 8 besleyici yiyecek

Kuru kayısı ve badem

 

Sürekli sizinle birlikte her yerde olabilirler; çantanızda, ofisinizin çekmecesinde, evinizde. Ama abartmamak kaydıyla elbette.

 

Meyve ve peynir

 

Karnınız acıktığında bir parça peynir ve elmayla durumu kurtarabilirsiniz. Bu sayede hem protein hem de lif ihtiyacınızı karşılayabileceksiniz.

 

Bitter Çikolata

 

Güzel bir fincan kahve ve 2 parça bitter çikolataya kim hayır der ki?

 

Kuruyemiş Barlar

 

Kurutulmuş meyve ve kuruyemiş barları 150 -200 kalori civarında oluyor. Hem kalorisi uygun hem de besleyici bir alternatif.

 

Sebze Cipsleri

 

İcebergleri yıkadıktan sonra, kırmızı biber dilimleri ve salatalıkla çiğ olarak hazırladığınız bir tabak dosu sebze cipsi, afiyetle.

 

Sandviç Saati

 

1 dilim peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, 3 adet zeytin ve yeşillikler ile güzel bir sandviç saati. Yanına yeşil çay almayı unutmayın.

 

Kefir Mucizesi

 

Kefir, vanilya ve çilekle blenderize edilerek hazırlanmış harika ve tok tutucu bir içecektir.

 

Yabanmersini ve Yoğurt

 

İki kaşık yabanmersini kurusunu, 5-6 badem, toz tarçın, yoğurt ve vanilya ile karıştırarak harika bir tatlı hazırlayabilirsiniz

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X