Acun Ilıcalı: Beyaz şampiyon olamaz

Yılbaşı özel programı ile reyting yarışını zirvede tamamlayan ‘O Ses Türkiye’nin yapımcı ve sunucusu Acun Ilıcalı, önceki akşam popçu Murat Boz, şovmen Eser Yenenler, şarkıcı Oğuzhan Koç ve oyuncu İbrahim Büyükak ile Etiler’de bir mekanda akşam yemeği yedi.

Acun Ilıcalı: Beyaz şampiyon olamaz

Acun Ilıcalı; Eser Yenenler, Murat Boz, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile akşam yemeği yediği mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı.

TV8 kanalının sahibi, ‘O Ses Türkiye’ yarışması hakkında, “Biz bu işi bir görev olarak görüyoruz ve 10 yıldır her yılbaşında birinci oluyoruz. İzleyicilerimizi evlerinden veya herhangi bir yerden bizi izleyen insanları mutlu ettiysek ne mutlu bize” dedi.

Sevilen yarışma ile ilgili favori jüri üyesini açıklayan başarılı televizyoncu, “Benim gizli favorim Murat Boz” şeklinde konuştu.

“BEYAZ KESİNLİKLE ŞAMPİYON OLAMAZ”

Ilıcalı, “Bence Beyaz kesin şampiyon olamayacak, çünkü onda şampiyon olabilecek bir yüz göremiyorum. Beyaz çok pozitif duruyor, jürinin biraz hart hurt yapması gerekiyor” ifadelerini kulandı.

BEYAZ KESİNLİKLE ŞAMPİYON OLAMAZ

Röportaj sonrası aracın ön koltuğuna şarkıcı Murat Boz, arka koltuğa ise Acun Ilıcalı oturdu.

Mekana şoförü ile geldiğini düşünen Ilıcalı, kısa bir süre ardından araçtan inip direksiyona geçerek “Şoför bugün yok, onu unuttuk. Arkada bekliyoruz” deyince kahkahalar havada uçuştu.

Mekandan son olarak Oğuzhan Koç çıkarken, muhabirlerin Demet Özdemir ile ilgili sorularına, “Öyle bir şey yok. Siz yazıyorsunuz siz soruyorsunuz” diyerek, hakkında aşk haberlerini yalanladı.

Milliyet

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X