Acun Ilıcalı’dan çocuk müjdesi

Acun Ilıcalı, henüz evliyken görüşmeye başladığı ve bu nedenle eleştirilere maruz kalan şimdiki eşi Şeyma Subaşı için ”Onun hiçbir suçu yoktu” dedi. Acun Ilıcalı ayrıca ikinci çocuk istediklerini de söyledi.

Acun Ilıcalı’dan çocuk müjdesi

Acun Ilıcalı, henüz evliyken görüşmeye başladığı, şimdiki eşi ve kızının annesi Şeyma Subaşı hakkında konuştu.

Hürriyet’ten Cengiz Semercioğlu’na konuşan Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı’yla ilgili olarak, ”Ona arkadaşlık teklif eden benim. Sonrasında görüşmek isteyen benim. O anki pozisyonum itibarıyla hata mıydı, evet hataydı. Bunu kabul ediyorum. Bazıları anlamak istemiyor ama o günden sonra Şeyma’yı bırakmayan bendim. Bu olayın içinde olmak istemeyen oydu. Bu konuda ısrar eden benim. Bunun sonunda da zaten biliyorsun işi evliliğe kadar götüren de yine benim” dedi.

8651803.jpg

”İlişkimizin hiçbir döneminde o bana arkadaşlık teklif etmedi, benim peşimde koşmadı” diyen Acun Ilıcalı, ”Ben aşık oldum. Ondan sonra da bırakmadım. Bazı kesimler tarafından sürekli Şeyma’nın benim peşimden koşmuş gibi lanse edilmesi beni son derece rahatsız ediyor” şeklinde konuştu.

”Şeyma’nın hiçbir suçu yok. Hata yaptığımı da kabul ediyorum” diyen Acun Ilıcalı, ”Tek boşanan da ben değilim. İnsanların başına evlilik ve boşanma olayları geliyor. Benim başıma da böyle bir şey geldi ve boşandım” ifadesini kullandı.

Acun Ilıcalı, eşi  Şeyma Subaşı’yı şöyle anlattı: ”Şeyma tahmin edemeyeceğin derecede dürüst, içi dışı bir, özü sözü bir olan bir insandır. Bundan dolayı da hatalarını direkt olarak halka sunar. Bu kadar için dışın birse ve hiçbir zaman muhakeme yapmazsan, hata yaptığın anda bunu tüm Türkiye öğrenir. O yüzden hepimiz Şeyma’nın hatalarını görüyoruz. Ama mühim olan ne biliyor musun? Masumiyet.

Hatada kötü bir niyet yok. Normal genç kadın hataları. Yanlış bir cümle ya da hatalı bir şey söyler, bir konuda yanlış fikir verebilir ya da bazı konularda bilgisi eksik olabilir vs. Bunlar olabilir. Şeyma’da seni yakalayan şey ne dersen, olağanüstü dürüsttür. Yalanın y’sini bilmez. İçi dışı bu kadar bir olan insan çok nadirdir. Beni buradan yakaladı.”

”BİR ÇOCUK DAHA İSTİYORUZ”

Şeyma Subaşı ile Melisa adında bir kızları bulunan Acun Ilıcalı, bir çocuk daha istediklerini belirterek, ‘Şeyma ikinci  çocuğu istiyor. Ben de istiyorum. Zamanla düşüneceğimiz bir konu. Bu yoğunlukta, Melisa uçaklarda yaşarken ikinci çocuk için biraz daha beklemek gerek diye düşünüyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X