Acun Ilıcalı’dan flaş açıklama!

Survivor 2018 All Star yarışmasında Gönüllüler takımından Ünlüler takımına transfer olan Survivor Ecem nerede sorusu gündemde etkisini göstermeye başladı.

Acun Ilıcalı’dan flaş açıklama!

Survivor Ecem Nerede? Survivor 2018’in yeni bölümünde Ecem Karağaç var mı yok mu belli değildi. İstenilen performansı sergileyemen Ecem Karağaç’ı Survivor takipçileri merak etmeye başladı. Survivor son bölümünde Türkiye Romanya maçına katılamayan Survivor Ecem nerede, neden yarışmıyor gibi soruları gelmeye başladı. Acun Ilıcalı Ecem ile ilgili son dakika bir açıklamada bulundu. Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, “All Star takımından Ecem müşahede altında. Belinde bir rahatsızlık var. Niye burada olmadığıyla ilgili bunu belirtmiş olalım” diyerek herkesin merak ettiği sorunun cevabını vermiş oldu.

8612859.jpg

SURVİVOR ECEM NEDEN YARIŞMIYOR

Survivor 2018’de Gönüllüler Takımı’ndan All Star Takımı’na gönderilen Ecem Karaağaç bir hafta All Star ile oynadıktan sonra rahatsızlanmış ve Gamze’nin rahatsız olduğu zamanda dinlenmeye alınmıştı. Ecem Karaağaç’ın hemen takımına geri dönmesi beklenirken rahatsızlığı ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Ayrıca Ecem’in ne zaman takıma döneceği de belirsiz durumda. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X