Acun Ilıcalı’dan flaş karar!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, FB TV’yi Acun Ilıcalı’ya teslim ederken genel müdürlük görevine Göktuğ Sevinçli geçiyor.

Acun Ilıcalı’dan flaş karar!

Her ne kadar FBTV’ye yönetici Sertaç Komsuoğlu baksa da; Metin Şen’e ve Acun Ilıcalı’ya yakın bir isim FBTV’nin başına geçecek.

Bu ihtimallerin en büyüğü TV8 Magazin Müdürü Göktuğ Sevinçli. Gerek Acun Ilıcalı’ya; gerekse de efsane Başkan Ali Şen ve şimdi yöneticilik yapan oğlu Metin Şen’e yakın oluşu dolayısıyla Göktuğ Sevinçli adı ön plana çıktı.

SAHALARA DÖNMEK İSTİYORDU

Geçtiğimiz günlerde instagram hesabında izlediği bir halı saha maçının altına “Sahalara dönmeye gün sayıyorum” yorumunu yapan ve yeniden Spor Servisi yöneticisi olmayı çok isteyen Göktuğ Sevinçli’nin bu ifadeleri “FBTV’nin başına geçeceği” şeklinde yorumlandı….

MAGAZİN MÜDÜRÜ OLMUŞTU

Medya Tava’nın haberine göre; Show TV’de görev yaptığı dönemde muhabir Acun Ilıcalı’nın şefi pozisyonunda olan 50 yaşındaki Göktuğ Sevinçli; Ilıcalı’nın TV8’in sahibi olması sonucu kanalda Magazin Müdürü oldu ve bir anlamda roller değişti. Fanatik derecede Beşiktaşlı olan Göktuğ Sevinçli adının Fenerbahçe camiasında nasıl ses getireceği büyük merak konusu oldu.
 

goktug-sevincli-fb-tv-ye-mi-geliyor-11283551_o.jpg

Geçmişte STAR TV; SHOW TV; KANAL D; CINE 5; TV 8; CEM TV; TRT ve BEYAZ TV gibi kurumlarda görev yapan Göktuğ Sevinçli’nin adının birkaç gün içinde açıklanması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X