Acun Ilıcalı’nın eski karısı evlendi! Güzelliğiyle göz kamaştırdı

Acun Ilıcalı’nın 5 sene evli kaldığı ve bir kızının olduğu eski eşi Seda Başbuğ, dün akşam bir süredir birlikte olduğu Orhun Yazıcı ile evlendi. Başbuğ, sadeliği ve güzelliğiyle göz kamaştırdı.

Acun Ilıcalı’nın eski karısı evlendi! Güzelliğiyle göz kamaştırdı

3 kez evlenen Acun Ilıcalı’nın ilk eşi Seda Başbuğ ile 1988 yılında 19 yaşında evlendi. 1993 yılında boşanan çiftin Banu Ilıcalı adında bir kızı var. Kamera önünde pek görüntülenmeyen Başbuğ, dün akşam iş insanı Orhun Yazıcı ile evlendi. Başbuğ’u kızı Banu Ilıcalı da yalnız bırakmadı.

SADELİĞİYLE GÖZ KAMAŞTIRDI

Aile arasında düzenlenen nikah töreniyle evlenen Başbuğ, ip askılı balık model gelinliği, sade makyaj ve saçıyla da tüm dikkatleri üzerine çekti.

ILICALI’NIN ESKİ EŞLERİYLE BİR ARAYA GELMİŞTİ

Seda Başbuğ, 2016 senesinde dünya evine giren kızı Banu Ilıcalı’nın düğününde eski eşi Acun Ilıcalı’nın eski eşleri Zeynep Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ile karşılaş hatta fotoğraf çektirmişlerdi. Subaşı, Seda Başbuğ ile çektiği fotoğrafı Instagram hesabından da yayınlamıştı.


Banu Ilıcalı’nın düğününde…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X