Acun’dan net hareket! İki diskalifiye şoku

Survivor 2020’nin yeni yarışmacılarından olan Erman Altıkardeş için Acun Ilıcalı flaş bir karar verdi. Survivor’da adı sık sık yaşadığı tartışmalarla anılan ve son olarak Yasin ile de kavga eden ünlüler takımından Erman, Survivor’dan diskalifiye edildi. Peki Erman neden Survivor’dan atıldı? Survivor gönüllüler takımı yarışmacısı Fatma da sakatlığı nedeniyle diskalifiye oldu. İşte Acun Ilıcalı’nın açıklamaları.

Acun’dan net hareket! İki diskalifiye şoku

Survivor 2020’nin 1 Mart Pazar akşamı ekrana gelen son bölümünde Acun Ilıcalı açıklama yaptı. Survivor ada konseyinde konuşan Acun, son oyunlarda yer almayan Erman ve Fatma hakkında verilen kararı duyurdu.

ERMAN SURVIVOR’DAN NEDEN DİSKALİFİYE OLDU?

Acun Ilıcalı, Erman Altıkardeş’in Survivor’a adapte olamadığını ifade ederek, “Arkadaşlarla toplantı yaptık. Erman’ın Survivor’a adapte olamadığını ve Survivor’a devam edebilecek durumda olmadığını kararlaştırdık. Erman bundan sonra Survivor’a devam etmeyecek” dedi.

erman-4

ERMAN SON OLARAK YASİN İLE KAVGA ETMİŞTİ!

Survivor’da erzak oyunundaki galibiyet sonrasında Yasin’e laf atan Erman ile Yasin arasında tartışma çıkmıştı. Erman’ın oyunun ardından Yasin’e söylediği “Ben çok Yasin okudum ama ölülerin arkasından” sözleri sinirleri tavana çıkarmıştı.

erman

Yasin’e meydan okuyan Erman’ın “Sende bana saldıracak yürek var mı? Varsa gel saldır” şeklindeki sözleri ortamı daha da germişti. Birbirlerinin üzerine yürüyen Erman ile Yasin’i takım arkadaşları zor ayırdı.

5e522e9e55427e12e09f4a39

SURVIVOR’DAN AYRILAN FATMA’NIN SAKATLIĞI NEDİR?

Survivor’da sakatlanan Fatma hakkında alınan kararı da duyuran Ilıcalı, “Fatma’nın ayağındaki rahatsızlığın tahminimizden daha büyük boyutta olduğunu gördük. Doktorumuz Metin Kuş’un raporu doğrultusunda, Fatma’nın Survivor’a devam edemeyeceğini açıklamak zorundayız. Fatma Yarışmaya devam edemeyecek. Yarın adaya gelip sizinle vedalaşacak” ifadelerini kullandı.

survivor fatma

SURVIVOR’A 4 YENİ YARIŞMACI GELİYOR

Acun Ilıcalı, Survivor’dan diskalifiye olan yarışmacıların yerine, ünlüler ve gönüllüler takımlarına ikişer yeni yarışmacının katılacağını da açıkladı. Ilıcalı, yeni yarışmacılarla birlikte takımlardaki kadın-erkek dengesinin bozulacağını ancak zamanla bu sayıların dengeleyeceğini de söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X