Adalet herkese lazım

Burgazspor maçında yaşanan olaylara Arabayatığıspor kulübünden tepki var.

Adalet herkese lazım

Bursa Süper Amatör Küme B Grubu’nda geçen hafta oynanan Burgazspor- Arabayatağıspor maçında yaşanan olaylara mavi beyazlı kulüp tepki gösterdi.

 

Arabayatağıspor’un resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, ‘Pazar günü oynadığımız Burgaz maçına, karşılaşmanın atmosferinden dolayı seyirci götürmeyerek, yönetim kurulu ve çocuklarımızla gitme kararı aldık. Devre arasında, rakip takım yöneticilerini  küfür konusunda uyarmamıza rağmen, dostlarımız dediğimiz insanların koro halindeki küfürleri seyretmelerini üzüntüyle karşıladık. Kulüp yöneticilerinin bu kanayan yaraya hep beraber el atmalarını bekliyoruz. Biz kulüp olarak, sezon başından beri kendi maçlarımızda bu konuda hassasiyet gösteriyoruz. Unutulmaması gereken adalet bir gün herkese lazım olacaktır. Küfürle ve şiddetle bizi sindireceklerini zannedenlere söylenecek tek söz var YAZIKLAR OLSUN…’ sözlerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X