Adalet Yürüyüşü’ne Mudanya da katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan İstanbul’a başlattığı yürüyüşe CHP Mudanya ilçe teşkilatı da destek verdi.

Adalet Yürüyüşü’ne Mudanya da katıldı

ÖMER BİLİK – OSMAN GÜNEŞ

 

CHP Mudanya ilçe teşkilatı üyeleri Mudanya Adliye Sarayı önünden başlattığı “Adalet Yürüyüşü”, yaklaşık 15 kilometre sürerek Geçit’e kadar devam edeceği, salı sabahı da buradan başlayarak Kent Meydanı’nda sona ereceği belirtildi. Mudanya’dan başlayan yürüyüşe CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Akın Poroy ve Erkan Altuntaş, CHP İl Sekreteri Muharrem Or da destek verdi. 

CHP İnegöl ilçe teşkilatının başlattığı yürüyüşe katılanlar da Kestel’e ulaştı. İnegöl İlçe Teşkilatı Kestel ilçe teşkilatıyla Kestel Kent Meydanı’nda buluştu. CHP Kestel İlçe Başkanı Yıldıray Atlı, “Adalet Yürüyüşü’nü İnegöl teşkilatımızdan devir aldık. Salı günü saat 13.00 de Kestel Kent Meydanı’ndan yürüyüşü başlatarak Gürsu Kavşağı’nda Gürsu teşkilatının katılımı ile devam edip, daha sonra İhtisas Kavşağı’nda Yıldırım teşkilatı ile birleşerek Bursa Kent meydanında toplanacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X