Adaletsizliği değiştirebiliriz

Ulusal Çocuk Forumu’nda konuşan UNICEF İyi Niyet Elçisi Tuba Büyüküstün, UNICEF olarak dünya çapında ‘haksızlıkla mücadele et’ kampanyası başlattıklarını söyledi.

Adaletsizliği değiştirebiliriz

BENİ DERİNDEN ETKİLEDİ

Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında düzenlenen foruma katılan Tuba Büyüküstün, ‘Suriyeli çocukların yaşadıkları zorluğu, ve kalplerdeki kırgınlığı görmek beni derinden etkiledi’ dedi. Büyüküstün, ‘Küçük bedenleri, bu kadar acıya dayanmak zorunda bırakmak haksızlık değil mi? Bu nedenle başlatılan kampanya çok önemli. Bu sayede çocukların uğradığı haksızlığın ne olduğu gözler önüne serilecek’ diye konuştu.

GÜZEL OYUNCUYA SEVGİ SELİ

Büyüküstün, ‘Bu çocukları ve ailelerini desteklemek hepimize daha iyi bir dünya sağlayacak. Bence haksızlık, onların çocukluklarının çalınmasıdır. Bu adaletsizliği bütün dünya bir araya gelerek değiştirebiliriz’ dedi. Konuşmaların ardından çocuklar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, UNICEF Türkiye Temsilcisi Philippe Duamelle ve Tuba Büyüküstün’e çiçek verip fotoğraf çektirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X