‘Adana maçını görelim sonrasına bakarız’

Başkan Ali Ay, Akhisar maçı sonrası Timsah Arena’da yöneticilerle mini bir zirve gerçekleştirdi

‘Adana maçını görelim sonrasına bakarız’

Bu toplantıda tribünler tarafından istifaya davet edilen Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun durumunun masaya yatırıldığı öğrenildi. Başkan’ın ‘Çok acil kararlar almak istemiyorum’ dediği öğrenildi.

Bursaspor’da Akhisar Belediyespor karşısında aldığı şok mağlubiyetin yankıları sürüyor. Kupada büyük önem taşıyan karşılaşmada hiçbir varlık gösteremeyen ve farklı kaybeden yeşil beyazlılar’da Başkan Ali Ay’ın takımın ortaya koyduğu vasat görüntüden bir hayli rahatsız olduğu belirtildi. Deniz Yılmaz’a yapılan protestoların ardından protokol tribününü terk eden Başkan Ali Ay’ın maçın son bölümüne doğru yerine geçerek tepkileri dinlediği görüldü.

SAKİN KALMAK İSTEDİ

Alınan yenilgi sonrası Başkan Ali Ay, yönetici arkadaşlarıyla birlikte Timsah Arena’da mini bir zirve gerçekleştirdi. Bu toplantıda tribünler tarafından istifaya davet edilen Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun durumunun masaya yatırıldığı öğrenildi. Başkan’ın yönetim kurulu üyelerine ‘Cumartesi günü oynayacağımız Adanaspor maçını bir görelim. Sonrasına bakarız. Çok acil kararlar almak istemiyorum’ dediği öğrenildi. Yöneticilerin de bu konuda Başkan Ali Ay’a destek verdiği gelen haberler arasında. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X