Adana’da Başbakan Davutoğlu Heyecanı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Fikret Yeni, “Yeni Türkiye hedefine doğru adımların atılacağı Adana mitingimize tüm halkımızı b…

Adana’da Başbakan Davutoğlu Heyecanı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Fikret Yeni, “Yeni Türkiye hedefine doğru adımların atılacağı Adana mitingimize tüm halkımızı bekliyoruz” dedi. Yeni, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla 10 Mayıs Pazar günü, saat 16.00’da, İstasyon Meydanı’nda gerçekleştirilecek Adana Mitingi’ne tüm Adanalıları davet etti. 2002 Kasım Seçimleri’nin hemen ardından Türkiye’ye hakim olan huzur ve istikrarın, 7 Haziran Genel Seçimleri’yle taçlanacağını söyleyen Yeni, “7 Haziran Genel Seçimleri ’Yeni Türkiye’ hedefine doğru atılmış en önemli adımlardan birisi olacak. Türkiye’nin son 13 yılına hemen her alanda damgasını vuran AK Parti, pazar günü gerçekleştirilecek Adana mitingiyle iktidar yürüyüşünü bir kez daha başlatmış olacak” diye konuştu. Yeni, şunları kaydetti: “Türkiye’de huzur ve istikrarın devamı için, hızla gelişen ve kalkınan bir Türkiye için, birlik için, beraberlik, kardeşlik, huzur ve barış için, çok daha müreffeh bir Türkiye hedefi için Adanalı hemşehrilerimi mitingimize bekliyoruz ” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X