Adanaspor’un Yeni Transferi Antrenmana Katıldı

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Göztepe maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Eyüp Arın yönetiminde sürdürdü. Yeni transfer Özgür Öcal’da idmana katı…

Adanaspor’un Yeni Transferi Antrenmana Katıldı

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Göztepe maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Eyüp Arın yönetiminde sürdürdü. Yeni transfer Özgür Öcal’da idmana katıldı. Osman Yereşen Tesislerinde gerçekleştirilen çalışmada, Şanlıurfaspor karşılaşması öncesinde anlaşılan Özgür Öcal, Adanaspor antrenmanın da ilk kez yer aldı. “ARKADAŞLIK VE UYUM ÜST DÜZEYDE” Turuncu Beyazlı takımın yeni transferi Özgür Öcal, “Adana bir futbol şehri ve futbolu çok seviyor. Bu anlamda bende Adanaspor’a geldiğim için çok mutluyum. Takımımızla ilk antrenmana çıkmama rağmen takımdaki arkadaşlık ve uyum üst düzeyde. Bu hafta evimizde Göztepe ile karşılaşacağız. Bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp yolumuza emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X