Adapazarı Belediyesi Köy Konaklarını Yeniliyor

Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, mahallelerde ortak kullanım alanı olarak kullanılan Köy Konakları’nda bakım ve tadilat yapıyor.

Adapazarı Belediyesi Köy Konaklarını Yeniliyor

Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, mahallelerde ortak kullanım alanı olarak kullanılan Köy Konakları’nda bakım ve tadilat yapıyor. Adapazarı Belediyesi mahallerde eskiyen, boyaları dökülen Köy Konaklarında bakım, onarım ve tadilat yaparak, konakların mutfak dolapları ve kapılarını yeniliyor. Fen İşleri Müdürlüğü Kurtköyler, Doğancılar, Turnadere, Kömürlü, Elmalı ve Kışlalı Mahalleri’nde bulunan ortak kullanım alanlarının bakım, onarım, tadilat, boya, badana ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamladı. Mahallerde ortak kullanım alanı olarak geçen ve mahalle halkının büyük bir bölümünün vakit geçirdiği yerler olan Köy Konakları belediye ekipleri tarafından tamamen yenileniyor. Adapazarı Belediyesi Fen İşleri’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm, “Daha önce mahalle muhtarlıklarımızı yenilemiştik. Şimdi de ilçe sınırlarımıza yeni bağlanan ve mevcut mahallerimizde köy konaklarını yeniliyoruz. Çatısından dış kapısına kadar tamamen yenilediğimiz konaklarımızı halkımızın hizmetine sunuyoruz” dedi. Ortak Kullanım Alanlarının yenilenmesi nedeniyle Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye teşekkür eden mahalle halkı, “Mahallemizde bir araya gelebileceğimiz mekânların bakım ve onarımlarının yapılmasıyla tamamen yenilenen köy konaklarımız da artık daha keyifli vakit geçiriyoruz. Konaklarımızın baştan aşağı yenilenmesi mahallemize ayrı bir renk kattı. Konaklarımızın yenilenmesine öncülük eden Başkanımız Süleyman Dişli’ye teşekkür ediyoruz” dediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X