Adaş uzman çavuşların kaderleri de bir oldu

Uğur Şahin isimli iki uzman çavuş, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlarda iki gün arayla şehit düştü

Adaş uzman çavuşların kaderleri de bir oldu

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde, terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlarda iki gün arayla şehit düşen ve aynı isim ve soyisme sahip iki uzman çavuşun isimleri gibi kaderleri de bir oldu.

15 Ocak günü Sur ilçesinde terör örgütüne yönelik operasyonlarda 37 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Uğur Şahin ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede şehit düşmüştü. Şehit uzman çavuşun cenazesi, helikopterle baba ocağı Kırşehir’in Kaman ilçesine getirilmiş, törenin ardından Tatık köyü mezarlığına defnedilmişti.

Bu olaydan iki gün sonra yine Sur ilçesinde 29 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Uğur Şahin, iki gün önce şehit düşen adaşıyla aynı kaderi paylaştı. Ankara’da görevliyken gönüllü olarak Diyarbakır’a giden Şahin, terör örgütü üyelerine yönelik operasyonda ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Şehit uzman çavuşun cenazesi, Diyarbakır’da düzenlenecek askeri törenin ardından baba ocağı olan Adana’nın Ceyhan ilçesine getirilerek defnedilecek.

Kırşehirli olan şehit Uzman Çavuş Uğur Şahin 3, Adanalı şehit Uzman Çavuş Uğur Şahin ise 1 çocuk babasıydı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X