‘Aday adayı sayısı 200’ü geçer’

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, seçimlerde milletvekili aday adaylığı için yoğun talebin olduğunu belirterek, başvuru sayısının 200’ü geçmesini beklediklerini vurguladı.

‘Aday adayı sayısı 200’ü geçer’

ASLIHAN AYDIN

5. Olağan İl Kongresi’nde göreve gelen AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ve yönetim kurulu üyeleri, dün Olay Medya’yı ziyaret etti. 

Olay Medya Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali İnan tarafından ağırlanan Torun, kongre sürecinde Bursa’nın fotoğrafını dikkat aldıklarını belirterek, her yöreyi temsil edecek kişilerin ve 14 kadının yönetimde bulunduğunu söyledi. Gençlere de önem verdiklerini kaydeden Torun, ”Bursa’nın en büyük eksikliklerinden birisi yeni siyasetçi yok. Makamlar uzun süre işgal edilirse yeteneklerin ortaya çıkmasının imkanı kalmıyor. Genç ve dinamik bir yapı oluşturduğumuzu düşünüyorum” dedi.

2015 seçimlerinin büyük önem taşıdığını ifade eden Torun, ”Yeni anayasa noktasında AK Parti’nin 330 milletvekiline ihtiyacı var. İnanıyorum ki bu desteği milletmiz verecektir. Biz de sivil bir anayasayı hediye edeceğiz” diye konuştu.

MEMNUN OLUYORUZ

Milletvekilliği aday adaylığı için şimdiden çok yoğun talebin geldiğini belirten Torun, ”Geçen döneme göre daha fazla müracat olacağını düşünüyorum. Benim ummadığım sayıda aday adaylığını düşünenler var. Ben şaşırmıyorum ama beklemediğim kişilerden niyeti olanlar var. Bu partimize olan teveccühü gösterir” dedi.

Bu durumun kendilerini memnun ettiğini belirten Torun, sayının 200’ü geçmesini beklediklerini söyledi.

YERELİ SEVİYORUM

Teşkilatta olmayı ve yerelde çalışmayı sevdiğini kaydeden Torun, ”Genel merkezimiz teşkilatın başında devam etmemin yararı olacağını söyledi. Bu bizim istişarelerimizle ve görüşümüzle de uyuştu. Bu görevde daha iyi işler yapacağımı düşünüyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X