Aday adayları İnegöl’de tanıtıldı

7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde, AK Parti Bursa Milletvekilliği için aday adayı olan 11 isim, AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte teşkilat mensuplarına tanıtıldı.

Aday adayları İnegöl’de tanıtıldı

SADULLAH ORGAN

İnegöl’den AK Parti Bursa Milletvekili ve milletvekilli aday adayı Hüseyin Şahin, aday adayları Bülent Temelli, Sedat Kızılcıklı, Ayhan Salman, Hasan Aydın, Faruk Coşkun, İsmail Şeref Sümer, Halide Serpil Şahin, Erol Çetinkaya, Kemal Alemdar ve Rahman Tavlı’nın tanıtım yemeğine AK Parti İlçe Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri, mahalle temsilcileri ve mahalle muhtarları ile çok sayıda parti üyesi katıldı. 

Toplumları sağlıklı bir şekilde ayakta tutan etkenlerin başında birlik ve beraberlik geldiğini ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, güçlü olmanın en önemli şartlarının dayanışma, kardeşlik, birlik ve beraberlik olduğunu söyledi. 

YENİ ANAYASA

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise, sağlıkta, eğitimde ve birçok alanda başarıdan başarıya koştuklarını ifade etti. Şahin, “Üzerimize düşen vazifenin bilinci ile daha çok çalışmamız gerekiyor. 2011 seçimlerinde yüzde 50 desteği ile iktidara geldik. O dönemde Anayasayı değiştirmeyi vaat etmiştik milletimize. Muhalefet kanadı ile diğer partililer ile uzlaşmaya çalıştık ama uzlaşamadık. 2015 seçimlerinde yine vaat ediyoruz. Başkanlık modeli ile Türkiye 2002 öncesi o kaotik yıllara, hele hele 80 öncesi o yıllara bir daha dönmesin. Milletimiz sandığa gitsin, yüzde 51’i kim alıyor ise Devlet Başkanımız o olsun. Bu ülke koalisyonlarla yönetilmesin. Bunun için ise milletimizin reylerini isteyeceğiz. Ve bunun içinde yine çok çalışmamız lazım” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X