Aday gösterilmeyen Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz şimdi ne yapacak? İşte cevap bekleyen partiler…

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, CHP tarafından yeniden aday gösterilmeyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın dünkü mesajını ve kendisinden haber bekleyen partileri köşesine taşıdı…

Aday gösterilmeyen Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz şimdi ne yapacak? İşte cevap bekleyen partiler…

Yılmaz, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Açıkçası… Ali Narin Demirtaş’tan 30 yıl sonra 2014’te CHP’den Mudanya Belediye Başkanı seçilen Hayri Türkyılmaz 2019’da oylarını arttırarak devam etti.

Bu seçim…

Farklı gelişmeler olsa da, Türkyılmaz son dakikaya kadar bekledi. CHP Parti Meclisi’nden Deniz Dalgıç tercihi çıkınca da sosyal medyadan mesaj verdi.

Mesajına…

Henüz son söz söylenmedi” diye başlayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz 10 yılda verdiği sözleri yerine getirdiğini anımsatıp şöyle seslendi:

Mudanya ve Mudanyalı hemşehrilerimin hakkını koruma mücadelem devam edecek. Önümüzde kazanmamız gereken bir seçim var. Bunun için yine hep birlikte daha çok çalışacağız. Haramiler, hırsızlar, vurguncular, çıkarcılar, hevesiniz kursağınızda kalacak.”

Mesajı şu:

Mudanya emin ellerde olmaya devam edecek.”

Gerçi…

Farklı parti işareti vermiyor, ama İYİ Parti ve Demokrat Parti aday göstermek için Türkyılmaz’ın kararını bekliyor.

 

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X