Adaylık için ‘İnan’ıyor

CHP Bursa Milletvekili Aday Adayı İnan Keser, “Özgür, demokratik, laik, çağdaş yarınlar için CHP’ni iktidar olması ve Atatürk’ün bizlere emanet ettiği cumhuriyet devrimlerinin yaşaması için sizlerden yetki istiyorum” dedi.

Adaylık için ‘İnan’ıyor

SEYİT GÜNDOĞAN   

Aday adaylığını duyurduğu Atalay Düğün Salonu’nu hınca hınç dolduran partililere hitap eden Keser, Türkiye’ni içinde  bulunduğu kötü durumdan çıkabilmesi için 7 Haziran 2015 seçimlerinin son fırsat olduğunu hatırlatarak, adaylığı için CHP’li üyelerden destek istedi. 

AKP iktidarında ülkenin karanlık günler geçirdiğini kaydeden Keser, 90 yıllık bir çınar olan cumhuriyeti yok etmek için her türlü oyun ve aldatmaları denendiğini söyledi. 

Keser, karşılarında adeta bir duvar gibi mızrak gibi duracaklarını ifade ederek, CHP iktidarında tüm toplumun yüzünün güleceğini söyledi.

Atatürk’ün emaneti cumhuriyet devrimlerinin yaşaması için CHP’li üyelerden sonrda tüm halktan yetki istediğine dikkat çeken Keser, “CHP iktidarında oluşturcağımız gerçek ve katımcı demokrasi ile Bursa’ya hakettiği değeri biz vereceğiz. Sandıklara sahip çıkacağız. Özgür, demokratik, laik, çağdaş yarınlar için CHP’nin iktidar olması şart. İster birinci sırada, ister on sekizinci ister de liste dışı olayım. 2011 seçimlerindeki gibi tüm aday arkadaşlarımızla omuz omuza kol kola verip CHP iktidarı için canla başla çalışacağım” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X