Add Edirne Şubesi, Kursiyerlerin El Emeği Eserlerini Sergiledi

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Edirne Şubesi bünyesinde gerçekleştirilen Dekoratif Ahşap Süsleme Kursu’nu tamamlayan kursiyerler çalışmalarını sergiledi.

Add Edirne Şubesi, Kursiyerlerin El Emeği Eserlerini Sergiledi

ADD Dernek Binasında düzenlenen sergide kursiyerlerin el emeği göz nuru eserleri sergileniyor. Sergi açılışında konuşan ADD Edirne Şube Başkanı Ahmet Yörük, dernek olarak bir çok faaliyet yaptıklarını belirterek, Dekoratif Ahşap Süsleme Kursunun başarıyla tamamlandığını söyledi. Edirne Halk Eğitim Müdürlüğü’nün onayıyla dernek bünyesinde 29 Nisan 2015 tarihinde ‘Dekoratif Ahşap Süsleme’ kursu açıldığını dile getiren Yörük, “Başta Halk Eğitim Müdürlüğü’ne derneğimizde kursun açılmasına onay verdikleri için huzurlarınızda teşekkür ederim. Ayrıca Kurs Öğretmeni Serhan Şebnem Yetüt’e ve değerli öğrencilerine el emekleri, göz nurlarıyla ürettikleri kıymetli eserlerinden dolayı çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkezi GK Üyesi İsmail Bilgi ise, “Edirne Şubemiz bugün gayet güzel bir etkinlik gerçekleştiriyor. Dekoratif Ahşap Süsleme kursu hanımların boş zamanlarını değerlendirebileceği bir etkinliktir aynı zamanda. Bu konuda görev alan Serhan hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Umarım burada yapılan işlerin devamı gelir. Bu etkinliği aynı zamanda aile bütçesine bir katkı olarak değerlendiriyorum. Bu etkinliğin şubemizde devamının gelmesini temenni ediyorum. Katılan herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Kursiyerlere eğitim veren Serhan Şebnem Yetüt, kursun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Yetüt, kurs ekibi ile birlikte hazırladıkları saatli çalışmayı, günün anısına Atatürkçü Düşünce Derneği adına başkan Yörük’e hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X