Adebayor bombası!

Medipol Başakşehir, transferin son gününde 32 yaşındaki Togolu golcü ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Adebayor bombası!

Süper Lig’de zirve mücadelesi veren Medipol Başakşehir, bonservisi elinde olan 32 yaşındaki Nijerya asıllı Togolu golcü Emmanuel Adebayor’u 1,5 yıllığına kadrosuna katarak bombayı patlattı. Adebayor, Başakşehir’e geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek şunları kaydetti, “Bana sunulan proje çok cazipti. Projenin geleceğiyle ilgili ben de araştırma yaptım ve bu takımın bir parçası olmak istedim. Atacağım gollerle birlikte bu projeyi daha da yukarıya çekmeyi arzu ediyorum.”

6 AYDIR BOŞTAYDI

Fransız ekibi Metz’de profesyonel futbol kariyerine başlayan Adebayor, Monaco, Arsenal, Manchester City, Real Madrid ve Tottenham Hotspur gibi önemli takımların formalarını giydi. Son olarak İngiliz ekibi Criystal Palace’da forma giyen Adebayor 6 aydır kulüpsüzdü. Turuncu lacivertliler, ara transfer döneminde İrfan Can Kahveci, Egemen Korkmaz ve Junior Caiçara’dan sonra Adebayor ile dördüncü transferini yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X