Adem Yavuz’da Gesmek Heyecanı

GESMEK yılsonu sergi açılışları Adem Yavuz mahallesinde devam etti. Yapılan sergi açılışına, ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile bir…

Adem Yavuz’da Gesmek Heyecanı

GESMEK yılsonu sergi açılışları Adem Yavuz mahallesinde devam etti. Yapılan sergi açılışına, ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birlikte belediye başkan yardımcıları Engin Güzel, Nilay Ayran, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve davetliler katıldı. Açılışta GESMEK’in en hünerli ve en büyük ailesi olduğunu vurgulayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Siz değerli kursiyerlerimizle ve değerli hocalarımızla ne kadar gurur duysak az. Kurslarımıza katılarak hem hünerlerinize hüner katıyor hem de yeni dostluklar ve arkadaşlıklar ediniyorsunuz. 8 aylık dönemde göstermiş olduğunuz sebatkarlıktan ve başarılarınızdan ötürü sizleri kutluyorum. Her dönem bir kat daha büyüyen GESMEK kursumuzun eğitim merkezlerinde çocuk sahibi olan hanım kardeşlerimizin de katılımını sağlayabilmek için yeni bir uygulama başlatacağız. GESMEK kurs merkezlerimizde çocuklarınızın ihtiyaçlarını giderebileceğiz odaları sizlerin hizmetine sunacağız inşallah. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın gelişimlerinde en önemli görev siz annelere düşüyor. Bizlerde sizlerin kendilerini geliştirebilmeniz ve çocuklarınızın eğitiminde daha aktif olabilmeniz için şartları en uygun hale getirmeye çalışıyoruz. GESMEK kurslarımız artık sadece şehir merkezinin yanı sıra mahallelerimizde de var. Bu imkandan her vatandaşımızın faydalanabilmesi için GESMEK kursu olmayan mahalle kalmayacak” dedi. Başkan Köşker’in konuşmalarının ardından protokol açılış kurdelesini birlikte kesti. Başarılı çalışmalarından ötürü GESMEK eğitimcilerine takdir belgesi takdimi yine protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Protokol üyeleri ve davetlilerin gezdiği sergideki ürünler oldukça beğenildi. 4 branşta toplam 65 kursiyer 8 aylık eğitimlerini başarıyla tamamlayarak sertifikalarına kavuştular.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X