Aden House’da satışlar tam gaz

Alpiş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, 300 milyon lira maliyetli Aden House projesinde satışların hızla devam ettiğini söyledi.

Aden House’da satışlar tam gaz

Alpiş İnşaat’ın İstanbul Caddesi üzerinde başladığı son projesi Alpiş Aden House’da çalışmalar sürüyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sertaç Karaalp, temeli 10 Temmuz’da atılan projenin 690 daire ve 2 bin metrekare ticari alana sahip olduğunu hatırlattı. 

Karaalp, ‘’21 bin metrekarelik alan üzerinde 300 milyon lira maliyetle Bursa’ya kazandıracağımız projemizde fore kazık ve temel çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Hafriyat başta olmak üzere işin zor kısmını tamamladık. Bundan sonra inşaatı ilan ettiğimiz tarih olan 2019’un haziran ayından önce ocak ayı gibi tamamlamayıp oturmaya hazır bir şekilde teslim etmeyi hedefliyoruz” dedi. Temmuz ve ağustos aylarında inşaat sektöründe satışların yavaşladığını ifade eden Karaalp, buna rağmen kendilerinin 200’e yakın daire satışı gerçekleştirdiklerini kaydetti.

8 BLOKTAN OLUŞUYOR

Alpiş Aden House’un lokasyon olarak güzel bir yerde bulunduğunu dile getiren Karaalp, proje üzerinde çok çalıştıklarının altını çizdi. Karaalp, ‘’690 daire her birisi 15 katlı olmak üzere 8 bloktan oluşuyor. 2 blok rezidans olmak üzere konumlandırdık. 1 blok 1+1, 1 blok da 2+1 şeklinde planlandı ve bunların altında ana cadde üzerinde 2 bin metrekare ticari alanlar olacak. Alpiş Aden House, çok nitelikli bir proje ve diğer bloklarımız da 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1 şeklinde olacak. Çatı dublekslerimiz ise 5,5+1 özelliğinde” diye konuştu. Projede ayrıca 3 ayrı kapalı yüzme havuzu, 3 fitness salonu, 3 sauna ve Türk hamamı bulunduğuna vurgu yapan Karaalp, 3 yazlık ve 2 kapalı olmak üzere çocuklar için oyun alanları da olacağını belirtti.

İLGİDEN MEMNUNUZ

Sertaç Karaalp, şöyle devam etti: ‘’Her daireye kapalı otopark olacak şekilde 2 katı otoparka ayırdık ve otoparklardan dairelere direkt çıkış yapılabilecek. ‘Şehrin Kalbinde, Hayallerin Ötesinde’ sloganıyla konut edinmek isteyenlere arz ettiğimiz 21 bin metrekarelik projemizin 14 bin metrekaresini yeşil alan ve peyzaj uygulamalarına ayırdık. Bu arada hobi bahçelerimiz de olacak. Yani bu proje hem şehrin içerisinde, kalbinde hem de yeşil bir proje.” Alpiş İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Selçuk Sukas da, projeye ilgiden çok memnun olduklarına dikkati çekerek, ‘’Satışlar yoğun şekilde başladı. Yıl sonuna kadar yüzde 80 seviyesine ulaşacağımızı umuyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X