‘Adı batsın’

Fü adlı oyunla Bursa’ya gelen Deniz Türkali, ‘Paramparça’dan ayrılan Nurgül Yeşilçay’a destek çıkarken oyuncunun sorun yaşadığı Erkan Petekkaya’yı yerden yere vurdu.

‘Adı batsın’

“NASIL OYNATILIYOR ANLAMIYORUM”

Başrolünü Serra Yılmaz’la paylaştığı ‘Fü’yü Sanat Mahal’de sahneleyen Deniz Türkali, gazetecilere konuştu. Türkali, Erkan Petekkaya tarafından tacize uğradığını iddia eden ve sonra ‘Paramparça’ dizisinden ayrılan Nurgül Yeşilçay’a destek çıktı. Erkan Petekkaya’yı ise yerden yere vuran Türkali, ‘Rol arkadaşını sözlü ve fiziki taciz eden o kişinin adı batsın. Oyunculukla en ufak bir ilgisi yok. Zaten niye oynuyor, nasıl oynatılıyor anlamıyorum. Açıklamaları da rezalet ve bunların iyi bir şey olduğunu düşünüyor’ dedi. 

“TİYATRO ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR”

Zaman zaman çeşitli dizilerde rol alsa da sahneye çıkmaktan hiç vazgeçmeyen Deniz Türkali, tiyatronun altın çağını yaşadığını söyledi. Ancak oyuncuların tiyatrodan para kazanamadıklarını yineleyen Türkali, şu sıralar ‘Poyraz Karayel’ dizisini ilgiyle takip ettiğini belirtti. Genç oyuncuları da beğeniyle izlediğini anlatan 71 yaşındaki usta sanatçı, ‘Tuğrul Tülek, İbrahim Selim ve Pınar Töre aklıma gelen son dönemin en beğendiğim gençleri’ diye konuştu. 

Deniz Türkali’yle arkadaşımız Rıdvan Demir görüştü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X