Adı Karius ile anılan Merve Taşkın’dan iç çamaşırlı derbi paylaşımı!

Beşiktaş’ın yeni kalecisi Loris Karius’un geçtiğimiz günlerde kendisine mesaj attığını iddia eden Merve Taşkın, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi cesur paylaşımıyla takipçilerini heyecanlandırdı.

Adı Karius ile anılan Merve Taşkın’dan iç çamaşırlı derbi paylaşımı!

Beşiktaş’ın yeni kalecisi Loris Karius’un geçtiğimiz günlerde kendisine mesaj attığı iddia edilen Merve Taşkın, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi cesur paylaşımıyla takipçilerini heyecanlandırdı.

“KİM KAZANIR?”

Geçtiğimiz günlerde Kaleci Karius ile buluştuğunu iddia eden Merve Taşkın cesur fotoğrafıyla takipçilerini mest etti. Taşkın’ın Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafa, “Kim kazanır? Başarılar BJK-FB” notunu ekledi. Taşkın’ın fotoğrafını takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

sosyal-medya-fenomeni-merve-taskin-dan-11265727_5667_m.jpg

KARİUS İLE BULUŞTUĞUNU İDDİA ETMİŞTİ

Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’ın yeni kalecisi Loris Karius ile sosyal medya üzerinden mesajlaştığını ve buluştuklarını iddia etmişti.

sosyal-medya-fenomeni-merve-taskin-dan-11265727_8056_m.jpg

sosyal-medya-fenomeni-merve-taskin-dan-11265727_3324_m.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X