Adilcevaz Belediyesi’nden kış temizliği

Bitlis’in Adilcevaz İlçesi’nde etkili olan kar yağışı ve soğuk hava ardından yol kenarları ve kaldırımlardaki kar ve buz yığınları belediye ekipleri tarafından temizlendi.

Adilcevaz Belediyesi’nden kış temizliği

İlçede günlerdir etkili olan soğuk ve dondurucu havaların ardından hava sıcaklıkları artmaya başlaması ile birlikte temizlik çalışmalarına başlandı. Adilcevaz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile Zabıta ekipleri koordinasyonu ile ilçe merkezinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nda biriken kar ve buzlar iş makineleri ve ekiplerin çalışmalarıyla temizlendi. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Necati Gürsoy, şöyle dedi:

“Havaların iyi olmasından faydalanarak, kar yağışının ardından oluşan kar ve buz birikintilerinin yanı sıra çamur ve atıkları temizliyoruz. Soğuk hava ve dondan dolayı çalışmalarımızı havaların düzelmesiyle gerçekleştirmekteyiz. Belediye olarak vatandaşlarımızın herhangi bir sıkıntı yaşamaması için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X