Adım adım 2. Lig’e

Bandırma Kırmızı’yı müthiş bir maç sonunda yenen Bursaspor’da Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetici Sezer Sezgin, “Bursa basketbolunda bazı şeyler değişecek. 2. Lig’e yürüyoruz” dedi.

Adım adım 2. Lig’e

Türkiye Basketbol 3. Ligi B Grubu’nda haftayı Bandırma Kırmızı galibiyetiyle kapatan Bursaspor zirve yürüyüşünü sürdürüyor. Deplasmanda oynadığı maçta 22 sayı geriye düşmesine rağmen müthiş bir galibiyete imza atan yeşil beyazlılarda Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetici Sezer Sezgin, “Bursa basketbolunda bazı şeylerin değişmeye başladığı açıkça görülüyor” dedi. 

Takımın beklenenin üzerinde bir performans sergilediğini ifade eden Sezgin, “2. Lig’e adım adım ilerliyoruz. Bursa basketbolunda bazı şeyler değişecek. Sanıyorum hem içeride hem dışarıda seyirci rekoru kırıyoruz. Taraftarımız muhteşem itici güç oluyor. İnşallah böyle devam eder” diye konuştu.

HERKES CİDDİYE ALIYOR

Mücadele edince maçın bir şekilde Bursaspor’a döneceğini bildiklerini belirten Başantrenör Şemsettin Baş ise Bursaspor’u artık her rakibin çok ciddiye aldığını söyledi.

 Sezon başında kötü oynayabileceklerini ancak her zaman mücadele edeceklerini söylediklerini ifade eden Baş, “Mücadele edince, savaşınca maç bir yerde size geliyor. İlk devre çok kötü hücum ettik. Çok basit sayılar yedik. İkinci devre bunları telafi ettik. İnatçılığımızı sürdürdük. Maçın bize geleceğini biliyorduk. Hücumda da yüzdeli oynayınca maç bize geldi. Bursaspor’u şimdi herkes çok daha ciddiye alıyor. Seyircimizle burada çok daha istekli ve arzulu oynadık” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X