Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Adım adım finale!

14 grupta 47 takımın yer aldığı 1. Küme Genç Erkekler Futsal’da 2. Tur’a yükselenler belli oldu.. Dün oynanan maçlarda rakiplerini geçen Yıldırım BTSO, Hayri Terzioğlu, Süleyman Çelebi, Şehit Komando Er Samet Saraç, Gürsu Ticaret Sanayi Odası ve Spor Lise

14 grupta 47 takımın yer aldığı 1. Küme Genç Erkekler

TOLGA ÖZTAŞ

Okul sporları kapsamında düzenlenen Genç Erkekler 1. Küme Futsal’da grup maçları heyecanı sona erdi. Dün oynanan karşılaşmalarda Yıldırım BTSO AL, Zuhal Dörtçelik MTAL’yi 4-3, Hayri Terzioğlu MTAL, Vani Mehmet AİHL’yi 3-1 ve Süleyman Çelebi AL de Atatürk AL’yi 5-2 mağlup etti. Bu sonuçlarla A Grubu’nda Yıldırım BTSO ile Zuhal Dörtçelik, B Grubu’nda Hayri Terzioğlu ile Vani Mehmet AİHL ve C Grubu’nda ise Süleyman Çelebi ile H.Aslanoba MTAL adını 2. Tur’a yazdırdı.

AVERAJLAR KONUŞTU

Dün öğleden sonra oynanan maçlarda ise Şehit Komando Er Samet Saraç AL, Çınar AL’yi 7-2 ile geçti. Bu sonuçla D Grubu’ndaki tüm takımlar 3 puana ulaşırken Şehit Komando Er Samet Saraç en iyi averajla 2. Tur’a çıkarken rakibini de organizasyon dışında itti. Böylelikle bu gruptan Sümer TL bir üst tura çıktı. E Grubu’nda Gürsu Ticaret Sanayi Odası, Latif Dörtçelik MTAL’yi 2-1 yenerken iki takım da 2. Tur’a çıktı. Yine F Grubu’nda Spor Lisesi, Fethiye Dörtçelik AİHL’yi 5-0 ile geçti ve her iki takım da bir üst tura yükseldi.

Genç Erkekler’de 2. Tur maçları 13 Aralık Salı günü Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanacak.