Adım adım Timsah’a

Fenerbahçe’yle yollarını ayıran 26 yaşındaki kaleci için epey mesafe kateden yeşil beyazlıların birkaç gün içerisinde bu transferi sonuçlandırması bekleniyor.

Adım adım Timsah’a

Transferde somut adımlar atması beklenen Bursaspor kalede Mert Günok’ta karar kıldı. 

Uzun süredir Harun Tekin’in yanına yerli bir isim bakan yeşil beyazlılar, Fenerbahçe’yle yollarını ayıran 26 yaşındaki file bekçisinin menajeri Batur Altıparmak’la temaslarını hızlandırdı ve epey mesafe katetti. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın Gökhan Değirmenci ve Mert Günok arasında seçimini bu yönde kullandığı bildirildi.

FORMA GİYMEK İSTİYOR

Mert’in özellikle forma giyebileceği bir kulübe gitmek istemesinden dolayı Bursaspor’a sıcak baktığı gelen haberler arasında. Galatasaray ve Beşiktaş’ın transfer listesinde olan tecrübeli file bekçisi, Fenerbahçe’de yaşadığı tablonun tekrarlanmaması istiyor. 

Menajer Batur Altıparmak ise ‘Gelecek tekliflere göre bir yol izlemeyi planlıyoruz. Şu an için ‘buraya ya da şuraya gidecek dersek’ yanlış olur. Mert Günok’un yurt dışı seçeneği de var, ama yurt dışının olma olasılığı ne kadar onu bilmiyorum’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X