‘Adımı bilen yok’

Muhteşem Yüzyıl’da canlandırdığı ‘Şeker Ağa’ karakteriyle tanınıp sevilen oyuncu Yüksel Ünal, Mudanya’da Olay Çekirge’ye konuştu.

‘Adımı bilen yok’

ROL ÜZERİME YAPIŞTI KALDI

‘Çöp Tenekesi’ adlı tek kişilik gösterisini sahnelemek için geldiği Mudanya’da konuşan Yüksel Ünal, bir çok yapımda farklı roller canlandırmasına rağmen ‘Şeker Ağa’ karakteriyle anılmaktan şikayetçi. Ünal, ‘Muhteşem Yüzyıl’ın bana çok faydası oldu ama ne yapsam Şeker Ağa’nın önüne geçemiyorum. Farklı bir projeye geçiyorum, yine Muhteşem Yüzyıl’ın Şeker Ağa’sı diyorlar. Dışarıda benim gerçek adımı bilen bile çıkmıyor’ dedi. 

SEYİRCİ ARTIK ÇOK MUTSUZ

Düşük reytingler nedeniyle eleştiri konusu olan ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’i de değerlendiren Yüksel Ünal, sorunun yapımda ya da oyuncularda olmadığını düşünüyor. Türkiye’de yaşanan olayların halkı etkilediğini belirten Ünal, ‘Dizilerin tutmamasının nedeni seyircidir. Artık mutsuzuz. Haberlerde cesedi sahile vurmuş bir çocuğu izledikten sonra Meryem Uzerli’nin aşk macerasına kanalize olunamıyor’ diye konuştu.

Yüksel Ünal, arkadaşımız Rıdvan Demir’in sorularını yanıtladı. 

Yüksel Ünal, hayata dair anlattıkları, okuduğu şiirleri ve seyirciyle girdiği diyaloglarla büyük beğeni topladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X