‘Adını bile duymak istemiyorum’

Hüseyin Göçek’e tepki gösteren İlhan Cavcav ’90 dakika bağırdılar, küfür ettiler, korkusundan kartı çıkaramadı, penaltıyı veremedi’ diye konuştu.

‘Adını bile duymak istemiyorum’

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, 3-1 mağlup oldukları Bursaspor maçının hakemi Hüseyin Göçek’e büyük tepki gösterdi. 

 

Bursa’da sahada iki gerçek futbol takımı, tribünlerde gerçek taraftar olduğunu ifade eden Cavcav, ‘Ama ben sahada hakem göremedim. Sarı siyah formalı bir adam gördüm. Adı da Hüseyin Göçek’miş. Ama ben onun hakem olduğunu sanmıyorum’ diye konuştu. Oldukça sert ifadeler kullanan Cavcav, şöyle devam etti: ‘Belluschi tabanıyla Uğur’a tekme atıyor, Göçek bakıyor. Kırmızı göstermesi için ne yapacak? Korner direğini alıp kalbine mi saplayacak, kale direğiyle kafasını mı ezecek? Televizyonda tekrar izledim, gözlerimi kapattım, içim kaldırmadı.’

ÖNCE KÜFRÜ SONRA BİZİ YEDİ

‘Eğer sen o pozisyona, o tekmeye kırmızı kartı göstermiyorsan hakem değilsin. -Futbolu bıraksın, boks hakemi olsun- diyeceğim ama o pozisyon hiçbir sporda cezasız kalmaz. Şimdi kimse -bu kadar da değil- demesin. Merak eden açsın seyretsin. Hüseyin Göçek, Gaziantepspor ile yaptıkları maçta da kasıtlı tekmeyi görmemiş. Kendisini affettirsin diye Bursaspor maçına atamışlar. Buradan Merkez Hakem Kurulu’na söylüyorum. Sakın bize bunu yapmasınlar. Hüseyin Göçek’in adını bile duymak istemiyorum. 90 dakika bağırdılar, küfür ettiler, korkusundan kartı çıkaramadı, penaltıyı veremedi. Önce küfrü yedi, sonra bizi. Geceden beri uyumuyorum. Umarım Göçek de uyumamıştır. Dün uyumuşsa da bu gece uyuyamasın.’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X