Adıyaman 1954 Spor İç Transferde İmzaları Bir Bir Attırıyor

2015-2016 sezonunda BAL’da mücadele edecek olan Adıyaman 1954 Spor Kulübü bu sezon hedeflediği şampiyonluğa ulaşabilmek için transferde ince eleyip sı…

Adıyaman 1954 Spor İç Transferde İmzaları Bir Bir Attırıyor

2015-2016 sezonunda BAL’da mücadele edecek olan Adıyaman 1954 Spor Kulübü bu sezon hedeflediği şampiyonluğa ulaşabilmek için transferde ince eleyip sık dokuyor. İlk olarak bu sene şampiyonluğu getiren takımın iskeletini bozmak istemeyen Adıyaman 1954 Spor Başkan’ı Hüseyin Koç, iç transferde gerekli görüşmeleri yaparak imzaları attırmaya başladı. İç transferde ilk olarak geçen sezon tribünlerin yoğun ilgisini kazanan hücum oyuncusu Uche Victor Odimba ile görüşen transfer komitesi golcü futbolcuya imza attırdı. Daha sonra kalesinde adeta devleşen Sezai Yüksel ile her konuda anlaşılıp sözleşmesi uzatıldı. Kalesini sağlama aldıktan sonra defansın etkili 4 ismi ile olan Rıfat Merzifonoğlu, Burhan Varol, Samet Kayıkçı ve Cevdet Dinç ile her konuda anlaşılarak sözleşmeleri uzatıldı. Bununla yetinmeyen Başkan Hüseyin Koç orta saha da görev alan Eyüp Rıdvan Karakaş, Tugay Komşu, Şevket Gündoğdu ve Sefa Yılmaz ile her konuda anlaşıp sözleşmelerini uzattı. İç transfer sözleşmelerini eksiksiz bir şekilde bitiren Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç yaptığı açıklamada, “Şampiyonluk yaşamış aynı zamanda şampiyonlukta pay sahibi olmuş değerli futbolcularımız ile tek tek görüşüp kendileri ile yola devam etmek istediğimizi ilettik. Onlarda teklifimizi tereddütsüz kabul ettiler. Biz onlar ile bir aile olduk ve bu bağlılığın sonucunda şampiyonluk yaşadık. İnanıyorum ki takımımıza katılan yeni oyuncular ile daha büyük bir aile olup BAL şampiyonluğunu yaşayacağız. Bu manada transfer çalışmaları da devam edecektir. Taraftarlarımızın içi rahat olsun, Tribünlerde oturup gururla izleyecekleri bir Adıyaman takımı olacak sahada. Biz şehir olarak bütünleşirsek üstesinden gelemeyeceğimiz iş yok. Transfer çalışmalarımız devam etmekte, güçlü bir kadro ile lige başlayıp şampiyon olacağız inşallah” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X