Adıyaman’dan acı haber: 1 şehit

Adıyaman’da otomobile çarpmamak için manevra yapan zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu 3 polis yaralandı. Yaralı özel harekat polislerinden biri kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Adıyaman’dan acı haber: 1 şehit

Adıyaman’da zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu 3 polis yaralandı. Yaralı 3 özel harekat polisinden biri kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Alınan bilgiye göre, Adıyaman-Malatya karayolunun Fatih Mahallesi Sakarya Caddesi’nde, Mevlüt Alan (43) idaresindeki 16 LD 756 plakalı otomobile çarpmamak için manevra yapan zırhlı polis aracı devrildi. Kazada 3 özel harekat polisi yaralandı. 

Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralı polislerden biri kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Hastaneye gelen Adıyaman Valisi Abdullah Erin, gazetecilere yaptığı açıklamada, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Kazayla ilgili bilgi veren Erin, şöyle konuştu:

“Özel harekat ekibinden 3 arkadaşımız, zırhlı aracın içerisinde sivil bir araca çarpmamak için manevra yaptı ve devrildi. Devrilme sonucunda bir kardeşimizi maalesef kaybettik. Allah’tan rahmet diliyorum. Bir kardeşimiz biraz ağır yaralı olmakla beraber arkadaşlarımız her türlü müdahaleyi yapıyor. Allah’tan umut kesilmez. Diğer kardeşimiz de gerekli tedaviyi görüyor.”

Erin, kazada şehit olan özel harekat polisinin, Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi nüfusuna kayıtlı Seracettin Kılınç olduğunu sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X