Adliye koridorlarında içini döktü: En ağırını yaşadım

Yuvasını yıkmakla itham ettiği Edvina Sponza’ya açtığı davada konuşan Demet Şener, ‘Bir kadının bir kadına yaşatabileceği en ağır şeyleri yaşadım’ dedi.

Adliye koridorlarında içini döktü: En ağırını yaşadım

EDVİNA SPONZA DURUŞMAYA GELMEDİ

Bursalı manken Demet Şener’in boşandığı eşi İbrahim Kutluay’la yasak aşk yaşayarak, yuavısının dağılmasına neden olduğunu iddia ettiği Edvina Sponza’ya açtığı 500 Bin TL’lik manevi tazminat davasına devam edildi.

İki tarafın tanıklarının dinlendiği duruşmaya Sponza katılmazken, Şener adliye koridorlarında gazetecilere içini döktü ve ‘Bir kadının bir kadına yaşatabileceği en ağır şeyleri yaşadım’ dedi.

ZARFLA İÇ ÇAMAŞIRLARINI GÖNDERDİ

Davada en çarpıcı detay Demet Şener’in spor hocası Eftan Metin’den geldi. Metin, mahkemede yaptığı açıklamada; ‘2016 Eylül ayında evde Demet’e spor dersi verdiğim sırada kapı çalındı ve bir zarf içerisinde kadın iç çamaşırları ve bir not geldi.

Notta ‘bunları yalancı kocana verirsin, artık başkasına verir’ yazıyordu. Demet bunu gördüğünde fenalaştı, çocuklar görmesin diye evdeki çalışanla çocukları yukarı gönderdik” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X