Adliyeden firar eden ünlü iş adamı teslim oldu

FETÖ soruşturması kapsamında daha önce adliyeden firar ettiği iddia edilen Fİ YAPI’nın sahibi ünlü işadamı Fikret İnan, teslim oldu.

Adliyeden firar eden ünlü iş adamı teslim oldu

Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) maddi destek sağlakları iş adamlarına yönelik apılan operasyon kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan Fi-Yapı’nın sahibi Fikret İnan’ın teslim olmak için geldiği adliyeden kaçtığı öne sürülmüştü. İddiayö göre 120 işi adamına yönelik operasyonda hakkında gözaltı kararı bulunduğunu öğrenen Fi-Yapı’nın sahibi Fikret İnan teslim olmak için avukatı ile birlikte Anadolu Adalet Sarayı’na geldi. Avukatı Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Örgütlü, Kaçakçılık ve Mali Suçlar Soruşturma Bürosu’na giderken İnan onu adliye içinde bekledi. İnan’ın avukatı müvekkilinin teslim olmak istediğini belirtti. Ancak bu sırada İnan teslim olmayarak kaçmıştı. 

 

HER YERDE ARANIYORDU 

Adliyeden firar ettiği iddia edilen Fİ YAPI’nın sahibi ünlü işadamı Fikret İnan, buSabah avukatı ile Anadolu Adliyesi polis noktasına giderek teslim oldu.İnan, teslim tutanağına “Basından kaçak olduğum haberlerini görünce gelip teslim oldum” dedi. İşadamı savcılığa sevk edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X