‘Adrenalinden besleniyorum’

Ekranda ‘İstanbullu Gelin’, tiyatro sahnesinde ‘Tesir’ adlı oyunla seyirci karşısına çıkan Salih Bademci, yoğun temponun kendisini mutlu ettiğini söylüyor.

‘Adrenalinden besleniyorum’

Çekimleri Bursa’da devam eden ‘İstanbullu Gelin’ dizisinde ‘Fikret’ karakterine hayat veren Salih Bademci, yoğun set temposuna rağmen tiyatrodan vazgeçmiyor. 

Diziyle aynı anda ‘Tesir’ adlı oyunda sahneye çıkan Bademci, ‘Sanırım işkolik olmak üzereyim. Yaptığım iş sebebiyle de adrenalin bağımlısıyım. İşimi çok seviyorum. Beni besleyen şey, tempo ve çalışmak’ diye konuştu.

‘FİKRET’İ OYNAMAK KEYİFLİ

 

İstanbullu Gelin’de abisinin karşısında ezilen ‘Fikret’i başarıyla canlandıran Salih Bademci, karakterini anlamaya çalıştığını söyledi. Salih’i dizinin en çatışmalı karakteri olarak tanımlayan oyuncu, ‘Derinliği olan bir karakter, oynamaktan keyif alıyorum. Düz bir çizgide gitmiyor. Ruhunda inişler çıkışlar, gelgitler var. Neyi neden yaptığını gördükçe, onu daha iyi anlıyorum’ dedi. 

Salih Bademci’ye ‘Tesir’ adlı oyunda Güneş Sayın, Aslı Yılmaz ve Metin Yavuzoğlu eşlik ediyor.

Bademci’nin dizide canlandırdığı ‘Fikret’in eşi ‘İpek’i, Dilara Aksüyek oynuyor.

Oyuncu, dizideki annesi İpek Bilgin ve abisi Özcan Deniz’le oynamanın keyifli olduğunu söylüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X