Adres sormayana bedava çilek

Bursa’da her gün yüzlerce insanın İŞKUR’un nerede olduğunu sormasından bıkan esnaf çözümü kampanya yapmakta buldu.

Adres sormayana bedava çilek

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde yer gösteren bir tabelanın olmaması, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nün (İŞKUR) ek binasına gitmek isteyen vatandaşları zor durumda bırakıyor. Cumhuriyet Caddesi’nde meyve tezgahı açan esnaf Ayhan Çelik ise, kendisine her gün İŞKUR’un adresini soran yüzlerce kişiden şikayetçi. 

 

Bundan kurtulmak için çözüm arayan Çelik çareyi bir kampanya yapmakta buldu. Bir kartonun üzerine “İŞKUR’u sormadan bulana 1 kilo erik ve 2 kilo çilek bedava” yazan esnaf Çelik, ayrıca büyük puntoyla “İŞKUR karşı ara, sorma yeter” diye ekledi.

Günde 150 kişinin yol sormasından bıktığını belirten Çelik, “Yazıyı astığımız halde hala soruyorlar. İşkuru soranlar kadar müşteri olsa köşeyi dönerdik şimdiye kadar. Bina taşınacakmış yakında. Eğer taşınmasaydı sağlı sollu iki tane tabela yaptıracaktım. Bedava çilek, erik isteyenler de oldu, çoğuna verdik. Artık gece rüyalarıma giriyordu yol soranlar.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X