Adriana’dan ayrılan Metin, Bursa’da ortaya çıktı

Victoria Secret’ın ünlü meleklerinden olan Adriana Lima ve Türk yazar Metin Hara’nın aşkı çok konuşulmuştu. Ancak Adriana Lima ile Metin Hara aşkı bir buçuk yılın ardından son bulmuş ABD basını ise bu ayrılığı doğrulamıştı.

Adriana’dan ayrılan Metin, Bursa’da ortaya çıktı

Gündeme bomba gibi düşen ayrılık haberlerinden bir süre sonra Metin Hara Bursa’da ortaya çıktı.

Bursa’da özel bir eğitim kurumunca bu yıl 7’ncisi düzenlenen ‘Düşünce Gücünü Aktivite Etmek’ başlıklı seminere Yazar Metin Hara katıldı.

İngilizce, Fransızca ve Almanca öğretmenlerinin katılımcı olarak yer aldığı organizasyonda, sunumu İngilizce gerçekleştiren Metin Hara, seminerin ilk yarısında ‘Bildiklerimizi unutma’ ve ‘Stres algısını ortadan kaldırma’, ikinci bölümünde ise ‘Bilincin idrake dönüşümü’ ve ‘Yargılardan özgürleşme’ konularını ele aldı.

Yaklaşık iki saat süren seminerde katılımcılarla birlikte meditasyon çalışmaları da yapan Hara, yoğun ilgi gördü. Seminerin sonunda katılımcılar, Metin Hara ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

metin-hara-bursada-seminere-katildi_5039_dhaphoto2.jpg

metin-hara-bursada-seminere-katildi_5039_dhaphoto3.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X